Enkeliveli-kirja

10

Käpy ry on saanut Enostone-kustantamolta lahjoituksesi loppuerän Sofia Rutbäck Erikssonin lastenkirjaa Enkeliveli (2020). Tilaamalla kirjan tuet Käpy ry:n toimintaa!

Saku on vauhdikas ja touhukas poika. Sakun äiti ja isä ovat useimmiten huolissaan. Heitä huolettaa, että Saku tuntee olonsa yksinäiseksi. Sakusta ei tunnu yksinäiseltä sillä hänellä on salaisuus. Sakulla on enkeliveli. Enkeliveli puhuu hieman hassusti, mutta Saku ymmärtää silti. Enkeliveljen kanssa Saku voi kokea mitä ihmeellisimpiä seikkailuita. Vaan rohkeneeko peloton Saku koskaan potkaista jalkapalloa? Enkeliveli on kirjoitettu noin 3–6-vuotiaille. Kirja käsittelee rakkautta ja surua mielikuvituksen ja huumorin keinoin.

”Juuri tällaista kirjaa on lapsikuolema-aiheesta tarvittu – kirjaa, joka ei käsittele menetyksen hetkeä ja sen jälkeisiä konkreettisia tapahtumia, vaan tavallista, arkista elämää lapsikuolemaperheessä lapsen näkökulmasta kuvattuna. Kirja sopiikin mainiosti kaikille sisaruksensa menettäneille lapsille – myös heille, jotka eivät ole koskaan päässeet tapaamaan kuollutta sisarustaan. Erityisen samaistuttava kirja on varmasti heille, jotka ovat menettäneet vauvaikäisen sisaruksensa. Kirja on kokonaisuutena raikas, lohdullinen ja hellyttävä tuulahdus lasten maailmasta, ja voin lämmöllä suositella sitä sisaruksensa menettäneille luettavaksi yhdessä vanhemman kanssa.” Enna Lohi, KÄPY-lehti 1/2024

Kirjassa on 26 sivua.

Hinta sisältää postimaksun. Postitamme tuotteet noin kahden viikon kuluessa tilauksen jättämisestä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): enkeliveli Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Verkkosivujen toteutus marikoo.fi