Ammattilaiselle

Näiltä sivuilta löydät tietoa surevan kohtaamisesta ja siitä, kuinka lapsensa menettänyt vanhempi kannattaa ohjata vertaistuen pariin. Voit myös tilata meiltä tukikirjallisuutta ja esitteitä lapsensa menettäneille vanhemmille jaettavaksi tai ammattilaisten koulutusmateriaaliksi.

Löydät myös tietoa kokemusasiantuntijatoiminnastamme. Tällä hetkellä kokemusasiantuntijoitamme koulutetaan ja välitetään Surevan kohtaaminen -hankkeen kautta. surevankohtaaminen.fi

Olemme myös koonneet ammattilaisille tarkoitetun surun tietopankin, joka sisältää tietoa lapsikuolemaperheiden tukemisesta.

Ohjaa sureva vertaistuen pariin

Ammattilainen, kun kohtaat työssäsi lapsensa menettäneen, kysy saatko antaa hänen yhteystietonsa Käpy ry:lle, ja yhdistyksen toimistolta otetaan häneen yhteyttä.

Käpy ry tarjoaa vertaistukea ensisijaisesti vanhemmille ja perheille, joiden lapsi on kuollut raskauden myöhäisessä vaiheessa, vauvana, lapsuudessa tai nuorena aikuisena. Käpy ry:n toimistolta kerrotaan perheille eri vertaistuen muodoista, jonka jälkeen perheet voivat pohtia, sopisiko jokin tuen muoto heille itselleen.

Perheiden yhteystietojen välittäminen Käpy ry:lle:

Tämä puhelinnumero on ammattilaisia varten, perheet itse soittavat tukipuhelimeen. Tukipuhelin päivystää keskiviikkoisin klo 9-11 ja 12-14 numerossa 045 325 9595.

 

KÄPY ry Twitterissä

Tilaa tukikirjallisuutta