KÄPY ry:n tukihenkilökoulutus 24.-25.8.2019

RYHDY KÄPY RY: N VERTAISTUKIJAKSI!

Voit hakea tukihenkilökoulutukseemme, jos omasta menetyksestäsi on kulunut vähintään vuosi ja koet olevasi valmis tukemaan toista saman kokenutta. Myös oma mahdollinen tukisuhde tulee olla päättynyt. Myös isovanhemmat voivat hakea tukihenkilökoulutukseen.

Seuraava tukihenkilökoulutus järjestetään Koivuniemen kurssikeskuksessa 24.-25.8.2019. Osoite: Koivuniementie 30, 40800 Jyväskylä (n 15 km Jyväskylän keskustasta Vaajakoskelle päin).

Koulutukseen hakijat haastatellaan ja valinnasta ilmoitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen voidaan ottaa rajallinen määrä osallistujia.

Koulutus alkaa lauantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina n. klo 15. Koulutus sisältää täysihoidon. Matkojen järjestämisestä ja matkakustannuksista jokainen vastaa itse. Majoitus tapahtuu pääsääntöisesti 2 hengen huoneissa.

Omavastuuosuus on 25e yhdistysten jäseniltä, muut kuin jäsenet maksavat todellisen hinnan( 130e).

Tarkempaa tietoa ohjelmasta ja aikatauluista sekä ohjeet omavastuuosuuden maksamisesta saat ennen koulutusta sähköpostitse. Ilman lääkärintodistusta tulleista peruuntumisista perimme 25e peruutusmaksun.

Ilmoittaudu mukaan 4.6.2019 mennessä.