Vertaisviikonloppu läheisen menettäneille nuorille 28.-30.10. Tampereella

Kenet sä menetit? Tule mukaan läheisen menettäneiden nuorten vertaisviikonloppuun Tampereen Varalaan.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu: 16-22 -vuotiaat läheisen menettäneet nuoret.

Paikka: Tampere, Varalan urheiluopisto. 

Aika: 28.-30.10.2022.

Ohjaajat:  Kriisi- ja traumatyöskentelyn ammattilaiset sekä vertaiset, jotka ovat itsekin menettäneet läheisen nuorena.

Ohjelma: Viikonloppu sisältää paljon elämyksellistä tekemistä ja ulkoilua luonnossa. Tarkempi ohjelma mietitään yhdessä osallistujien kanssa. Voit osallistua toimintaan sen verran, kuin sinusta itsestäsi tuntuu sopivalta.

Ruokailu: Kaikki ruokailut Varalan urheiluopistolla, ilmoitathan erityisruokavaliosta. Tapahtuma on päihteetön.

Hinta: Viikonloppu on osallistujille maksuton.  

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan täällä!

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.9.

Lisätietoa ilmoittautumisesta: Viikonloppuun voidaan ottaa maksimissaan 20 osallistujaa. Etusijalla ovat tapahtumaan ensimmäistä kertaa ilmoittautuvat. Jonopaikoille otetaan 2 mahdollisia yllättäviä peruutuksia  varten. 

Viikonloppuun mahtuneet saavat kattavan osallistujainfon hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Seuraamme pandemiatilannetta, ja ilmoitamme, jos osallistujamäärään tulee muutoksia.

Ilmoittautumisen yhteydessä antamasi yhteystiedot välitetään ohjaajalle. Saat ohjaajan yhteystiedot osallistumisvahvistuksessa. Ilmoittautumisajan jälkeen mahdolliset kysymykset ja osallistumisesteet voi osoittaa suoraan viikonlopun ohjaajalle.

Järjestäjät: Surunauha ry, Käpy  ry, Huoma ry ja Nuoret Lesket ry.

Kysy lisää: ulla.tuunanen@kapy.fi, 045-6524395 .

Tapahtuman tietosuojaseloste löytyy täältä. 

Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn. Lisätietoa turvallisemmasta tilasta esim. täältä.