Vertaistukiviikonloppu 16–22-vuotiaille läheisen menettäneille nuorille 8.-10.10.

Hei sinä 16-22 -vuotias nuori, joka olet menettänyt läheisesi. Tule mukaan viikonloppuun, jossa saat mahdollisuuden puhua omista kokemuksistasi ja voit osallistua yhteiseen toimintaan. Viikonloppu sisältää paljon elämyksellistä tekemistä ja ulkoilua luonnossa. Tarkempi ohjelma mietitään yhdessä osallistujien kanssa. Voit osallistua toimintaan sen verran kuin itsestä tuntuu sopivalta.

Ohjaajina ovat surujärjestöjen työntekijät sekä vertaiset, jotka ovat itsekin menettäneet läheisen nuorena. Viikonloppu on osallistujille maksuton. Etusijalla ovat ensimmäistä kertaa osallistuvat.

Ajankohta: pe-su 8.-10.10.2021. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin, mutta viikonloppu alkaa perjantai-iltana yhteisellä ohjelmalla ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä.

Paikka: Varalan urheiluopisto, Varalankatu 36, 33240 Tampere. 

Jätä hakemuksesi pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Suljemme haun kun ryhmä tulee täyteen/ viimeistään 31.8. 

Saat sähköpostiisi hakulomakkeen sisällön vahvistukseksi siitä, että hakemuksesi on tullut perille. Ohjaaja on sinuun yhteyksissä viimeistään hakuajan päätyttyä. Hae mukaan tällä sähköisellä lomakkeella.

Jos olet vähän nuorempi tai vanhempi kuin 16-22, ja haluat osallistua, tai jos joudut perumaan osallistumisesi, ole yhteydessä Emiliaan: emilia.riikonen@nuoretlesket.fi

Nuorten viikonlopun järjestävät Nuoret Lesket ry, Surunauha ry, Huoma ry ja Käpy ry. 

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman A4-mainos (pdf).