Vertaistukiviikonloppu 10.-12.9. 2021 Norvajärven leirikeskus, Rovaniemi

Haku vertaistukiviikonloppuun 4.8.2021 mennessä!

PAIKKA: Norvajärven leirikeskus. Leirikeskustie 177 , 96900 Rovaniemi

Tähän vertaistukiviikonloppuun voi tulla yksin, kaksin tai lasten kanssa perhemuodosta riippumatta. Vertaistukiviikonloput ovat lapsen kuoleman kokeneille vanhemmille ja heidän alaikäisille lapsilleen. 

Aikuisten ohjelma rakentuu keskusteluille pienryhmissä, ryhmänohjaajina toimivat lapsensa menettäneet vanhemmat. Osa pienryhmistä voi olla teemoitettuja ryhmiä, jolloin voi valita mistä teemasta haluaa keskustella.

Kouluikäisille lapsille ja nuorille järjestetään vertaistukiryhmiä, joissa käsitellään sisaruksen kuolemaa ja tunteita toiminnallisin menetelmin ammattilaisten ohjauksessa.  Alle 18-vuotiaat perheen lapset voivat osallistua näihin vertaistukiviikonloppuihin.

Alle kouluikäisille on järjestetty lastenhoito aikuisten ohjelman ajaksi, kuitenkin niin että alle 1-vuotiaat ovat aina vanhempiensa seurassa.

Lisäksi ohjelmassa on mm. koko perheen muistohetki, saunat ja makkaranpaistoa. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista.

HINTA
Viikonlopun omavastuu on aikuisilta 30€/hlö KÄPYn jäseniltä, muut 40€/aikuinen ja lapsilta aina (4-12v) 20€, yli 12 vuotiaat lapset saavat 10€:n jäsenalennuksen mikäli perheellä on jäsenyys, muutoin yli 12-vuotiaista 40€/vkonloppu.  Viikonloppu sisältää majoituksen ja täysihoidon viikonlopun ajan.

HAKEMINEN
Hakulomakkeeseen on tärkeä kirjata ylös kaikki tarvittava tieto, myös vapaaehtoiseksi viikonloppuun tulevat täyttävät hakulomakkeen. Kaikista kouluikäisistä lapsista on täytettävä oma henkilökohtainen esitietolomakkeensa erillisen linkin kautta. Lapset saattavat olla eri ryhmissä ja heitä ohjaavat eri ryhmänohjaajat, joten on tärkeää, että jokaisesta lapsesta kirjataan oma lomake, jossa kaikki tiedot on täydellisenä.

OSALLISTUJIEN VALINTA
Ensimmäistä kertaa vertaistukiviikonloppuun hakevat ovat etusijalla. Joka kolmas vuosi on välivuosi aiemmin vertaistukiviikonloppuihin osallistuneille. Mikäli hakemuksia tulee paljon, valinnoissa otetaan huomioon aiemmat osallistumiskerrat sekä mahdollisuus käyttää muita KÄPY ry:n palveluja. Kaikille hakulomakkeen lähettäneille ilmoitetaan kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä, ovatko he tulleet valituiksi. Viikonloppuun valitut saavat kattavan osallistujainfon n. kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

VAHVISTAMINEN JA PERUMINEN
Kun saat vahvistuksen siitä, että sinut on valittu vertaistukiviikonloppuun, saat samalla tiedon siitä, mihin mennessä sinun tulee vahvistaa osallistumisesi. Vahvistuksen jälkeen tehdyistä peruutuksista yhdistys perii peruutusmaksuna 40€, sairaustapauksia lukuun ottamatta. Peruutusmaksulla pystymme kattamaan osan kustannuksista, jotka syntyvät, kun kurssikeskus veloittaa alkuperäisen osallistujamäärän mukaisen hinnan yhdistykseltä.
 

Vertaistukiviikonloppu toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.
Ilmoittaudu 4.8. mennessä tällä hakulomakkeella.
Täytä lisäksi esitietolomake erikseen kaikista kouluikäisistä lapsista täällä.

Jokaiselle hakulomakkeen täyttäneelle lähetetään sähköpostitse vahvistus lomakkeen perille saapumisesta hakuajan jälkeen. Mikäli et saa vahvistusta 12.8. mennessä, mutta olet lähettänyt lomakkeen, ota yhteyttä toimistolle puh. 045 6524 395 tai tuki@kapy.fi.

Antamasi tiedot tallennetaan KÄPY -Lapsikuolemaperheet ry: n käytössä olevaan tapahtumarekisteriin. Tietoja säilytetään kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan. 
Tietosuojaseloste – tapahtumarekisteri.