Syyllisyys matkakumppanina? Vertaistukipäivä vanhemmille, joiden lapsi on kuollut päihteiden takia

Lämpimästi tervetuloa Syyllisyys matkakumppanina -vertaistukipäivään!

Kenelle tapahtuma on suunnattu: vanhemmille, joiden lapsi (lapsen iästä riippumatta) on kuollut päihteiden takia.

Paikka: Tampere, YAD tilat, Hallituskatu 25

Aika: lauantai 25.3.2023 klo 11-17

Järjestäjät: YAD, Nauha, Käpy ry

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Ilmoittautuminen päättyy: 13.3.

Ohjelma:  Päivän alussa on yhteinen alustus liittyen vanhemman mahdolliseen tunnetaakkaan. Alustukseen sisältyy kokemusasiantuntija Leon puheenvuoro.
Päivä jatkuu vertaistukiryhmissä. Ennen kotiinlähtöä jaamme pienryhmäkeskusteluiden antia, mahdollista jatkotukea ja juurrumme hetkeen.

klo 11 Tervetuloa!
11.00-12.00 Yhteinen alustus: Syyllisyys matkakumppanina? 
12.00-13.00 Lounas
13.00-15.00 pienryhmä 
15.00-15.30 Kahvit
15.30-17.00 Yhteinen osuus: päivän purku
17.00 Päivä päättyy

Ohjaajat: Mukana jokaisessa pienryhmässä on koulutettu vertaisvanhempi. Järjestäjätahoilta paikalla on  YAD:sta ehkäisevän huumetyön suunnittelija Jemina Niemi ja kokemusasiantuntija Leo, Nauhasta vertais-ja vapaaehtoistoiminnan päällikkö Hanni Nurmi ja Käpystä vertaistukikoordinaattori Miia Turri.

Ruokailu: Tilaisuudessa on tarjolla kasvislounas ja kahvi. Ilmoitathan mahdolliset allergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Halutessasi (tai ellei kasvisvaihtoehto sovi sinulle) voit ottaa omia eväitä. Tilassa on jääkaappi ja mikro.

Hinta: Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Lisätietoa ilmoittautumisesta: Tilaisuuteen mahtuu 20 henkilöä. Tilaisuus järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 5.

Tilaisuus on päihteetön. Lemmikkejä ei voi ottaa mukaan. 

Lisätietoja voit kysyä Käpy ry:n vertaistukikoordinaattori Miia Turrilta: tuki@kapy.fi

Turvallisemman tilan periaate: Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn.