Vertaistukea verkossa, ilta kehitysvammaisen lapsensa menettäneille 1.10.

Ilmoittautumiset 25.9. mennessä.

Järjestämme vertaistukitapaamisen vanhemmille, joiden kehitysvammainen lapsi on kuollut. Tapaaminen on perjantaina 1.10.2021 verkossa Zoom-alustalla klo 18. – 20.15.

Ilta koostuu teemoihin perustuvasta pienryhmäkeskusteluista. Pienryhmäkeskusteluja ovat ohjaamassa vertaisohjaajat, mukana on myös vertaistukitoiminnan koordinaattori. Voit ilmoittautua yksin tai puolisosi kanssa. Iltaan mahtuu mukaan maksimissaan 12 osallistujaa.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on toimiva mikrofoni ja webkamera. Ohjeet ja linkin osallistujat saavat hyvissä ajoin ennen iltaa. Osallistujien on hyvä sitoutua olemaan mukana koko 2h:n aika ja varata keskustelulle rauhallinen tila, ilman että ulkopuolisia olisi kuulolla. Ilmoittautumiset 25.9. mennessä.

Tapaamisen alussa on lyhyt alustus iltaan ja yhteinen esittäytyminen. Illan aikana kaksi eri pienryhmäkeskustelua teemojen mukaan ja yhteinen päätöshetki:

18 – 18.20 Aloitus, esittelyt ja teemaan johdatus
18.20 – 19 pienryhmä teemalla
19 – 19.10 tauko
19.15 – 19.55 pienryhmä teemalla
19.55 – 20.15 yhteinen päätös ja palaute

Hae mukaan tällä sähköisellä lomakkeella.

Tekemällä ilmoittautumisen annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri