Verkkovertaistukiryhmä kohtukuoleman tai myöhäisen raskaudenkeskeytyksen kokeneille

Lokakuussa aloittaa verkossa kokoontuva vertaistukiryhmä kohtukuoleman tai myöhäisen raskaudenkeskeytyksen tämän vuoden aikana kokeneille äideille, joilla mahdollisen keskeytyksen syy on ollut sairaus tai muu kuolemaan johtava syy.

Suljettu vertaistukiryhmä on suunnattu erityisesti äideille, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua eri paikkakuntien vertaistukiryhmiin.

Verkkovertaisryhmässä on mahdollisuus tavata toisia vauvansa menettäneitä äitejä sekä jakaa ajatuksia ja kokemuksia. Teemoitettu verkkoryhmä kokoontuu yhteensä viisi kertaa. Ryhmä kokoontuu zoom -verkkosovelluksessa.

Samat osallistujat ovat mukana jokaisella ryhmäkerralla. Ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan jokaiseen tapaamiseen. 

Ryhmään voidaan ottaa maksimissaan kuusi osallistujaa, ja ryhmä toteutetaan jos osallistujia on vähintään kolme. 

Ryhmää ohjaavat vertaisohjaajat. Jokaisen ryhmäkerran kesto on 1,5 h. Ohjaajat lähettävät osallistumislinkin aina päivää ennen ryhmää. 

Mitä tarvitset osallistuaksesi ryhmään: Tarvitset Internet-yhteydellä varustetun laitteen (tietokone, tabletti, älypuhelin), jossa on toimivat mikrofoni, kamera ja nettiyhteys.

Kokoontumisajat maanantaipäivinä klo 18.30-20.00: 

26.10.2020 

16.11.2020 

7.12.2020 

28.12.2020 

1.2.2021

 Ennakkoilmoittautumiset 20.10.2020 mennessä täällä. 

Mukaan mahtuville lähetetään viesti heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Jos ilmoittautuneita on paljon, pyrimme selvittämään mahdollisuutta toiseenkin verkkoryhmään.