Vaellusviikko lapsensa menettäneille vanhemmille ja perheen kouluikäisille lapsille 4.-11.9.2021

Ilmoittautumiset 15.8.2021 mennessä.
Huom! AJANKOHTA SIIRRETTY KESÄLTÄ SYKSYYN.

Tämä omatoimivaellus toteutetaan Kilpisjärven maisemissa. Vaellukselle voi hakea lapsensa menettänyt vanhempi yhdessä eläväisten kouluikäisten lastensa kanssa, tai vanhempi ilman lapsia. Voit siis lähteä yksin tai yhdessä puolison ja/tai lasten kanssa.

Kukin vaeltaja vastaa omista matkoistaan, vakuutuksista, varusteistaan ja muonituksestaan. Matka toteutetaan omatoimisena ja -kustanteisena, eli yhdistys ei peri omavastuuosuuksia eikä vastaa järjestelyistä. Oppaana toimii jo useamman KÄPY-vaelluksen vetänyt kairankävijä Antti Kaipiainen. Antti on yhteydessä kaikkiin lähtijöihin ennen matkaa ilmoittautumisajan päätyttyä. Häneltä saa myös tarkemmat ohjeistukset tapaamispaikasta ja retkivarusteista. Matka pohjoiseen taitetaan omilla autoilla (kimppakyytejä järjestellen). Vaelluksen aikana yöpyminen tapahtuu omissa teltoissa.

Päivämatkat ovat kohtuullisia, ja vaelletaan lasten ikätaso huomioiden. Hyvä peruskunto takaa reissun onnistumisen.  Ilmoittautumiset 15.8.2021 mennessä.

Tiedustelut: Antti Kaipiainen, ensisijaisesti puhelimitse 050 514 3567, a.kaipiainen@gmail.com. Kokemuksista aikaisemmilta vaelluksilta voit kysyä myös tai Petri Strandenilta, puh.040 7194664.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 15.8. mennessä.

Tiedot hävitetään noin 3kk:n kuluessa tapahtuman toteutumisesta. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri