Tunteet verkkoon -etäryhmä lapsille syksyllä 2021

Hae ryhmään 17.10. mennessä.

Käpy ry järjestää sisaruksensa menettäneille lapsille maksuttoman Tunteet verkkoon -etäryhmän, johon voi osallistua paikkakunnasta riippumatta. Ryhmään voivat hakea mukaan 7–12-vuotiaat lapset. Suositeltavaa on, että menetyksestä on kulunut vähintään kuusi kuukautta, mutta siitä voi olla kulunut myös jo pidemmän aikaa.

Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa. Hakuajan päätyttyä kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja varmistetaan, että ryhmä on osallistujalle sopiva. Osallistuminen vaatii toimivan nettiyhteyden, tietokoneen tai älylaitteen, jossa on kamera. Järjestämme vapaaehtoisen testikerran ennen ryhmän alkua, jolloin voit tulla testaamaan yhteyden toimivuuden. Testikerran ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Mitä ryhmässä tehdään?

Ryhmää ohjaavat sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaiset. Tunteet verkkoon -etäryhmämalli lapsille on kehitetty yhteistyössä Käpy ry:n, Nuoret lesket ry:n ja Syöpäjärjestöjen kanssa.

Ryhmässä tehdään yhdessä erilaisia tehtäviä ja pohditaan, miten omaan oloon voi vaikuttaa ja miten omaa oloa voi helpottaa erilaisissa arjen tilanteissa, joissa surukin on läsnä. Ryhmässä on mahdollisuus jakaa omaa kokemusta turvallisesti, niin kuin itsestä hyvältä tuntuu. Tavoitteena on auttaa ryhmäläisiä tunnistamaan ja vahvistamaan selviytymiskeinoja, voimavaroja ja vahvuuksia.

Ryhmäkerrat ovat:

  • maanantai 8.11. klo 17–18
  • maanantai 15.11. klo 17–18
  • maanantai 22.11. klo 17–18
  • maanantai 29.11. klo 17–18
  • tiistai 7.12. klo 17–18
  • maanantai 13.12. klo 17–18

Lisätietoa alkavista ryhmistä voit kysyä ryhmän ohjaajilta:


Mirka Virtanen, mirka.virtanen@outlook.com


Pia Ilves, pia.ilves@gmail.com

TÄYTÄ HAKULOMAKE 17.10. MENNESSÄ:

Lasten tietojen ilmoittaminen Tunteet verkkoon -lastenryhmää varten.

Antamasi tiedot tallennetaan vain Käpy Lapsikuolemaperheet ry: n käytössä olevaan tapahtumarekisteriin (Excel-tiedosto). Tietoja säilytetään tapahtumasta kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan.
Tietosuojaseloste.