Tukihenkilö- ja ryhmänohjaajakoulutus 19.-20.11. Tampereella

Tule mukaan tekemään arvokasta vapaaehtoistyötä lapsensa menettäneiden tukemiseksi!

Kenelle koulutus on tarkoitettu: Tukihenkilöiksi tai ryhmänohjaajiksi haluaville lapsensa menettäneille vanhemmille ja lapsenlapsensa menettäneille isovanhemmille.

Ryhmänohjaajakoulutukseen voivat hakea vain tukihenkilökoulutuksen käyneet. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä sitä, että toimii tällä hetkellä tukihenkilönä.

Tukihenkilökoulutukseen hakijan omasta lapsen menetyksestä tulee olla kulunut vähintään yksi vuosi ja oman mahdollisen tukisuhteen tulee olla päättynyt.

Paikka: Tampere, Varalan urheiluopisto. 

Aika: 19.-20.11.2022

Kouluttajat: Käpy ry:n vapaaehtoistoiminnan vastaava Ulla Tuunanen.

Ohjelma: Tukihenkilökoulutuksessa saat eväät toimia tukihenkilönä lapsensa menettäneelle vanhemmalle tai isovanhemmalle. Ryhmänohjaajakoulutuksessa saat eväät toimia ryhmänohjaajana Käpy ry:n paikallisessa vertaistukiryhmässä, verkkoryhmässä tai vertaistukiviikonlopussa. Ilmoittautuneet saavat tarkemman ohjelman ja aikataulun sähköpostitse ilmouttautumisajan päätyttyä.

Hinta: Omavastuuosuus on tukihenkilökoulutukseen osallistuvilta Käpy ry:n jäseniltä 25 €. Muut kuin jäsenet maksavat täyden hinnan 150 €. Ryhmänohjaajakoulutukseen osallistuvilta ei peritä omavastuuosuutta. Käpy ry:n toimiston kautta välitettävien tukihenkilöiden tulee olla yhdistyksen jäseniä, ja jäseneksi ehtii hakea ennen koulutusta, jos ei ole vielä jäsen.

Yhdistys tarjoaa koulutuksen, ruoat sekä majoituksen. Matkakuluista jokainen vastaa itse.

Ruokailu: Kaikki ruokailut Varalan urheiluopistolla, ilmoitathan erityisruokavaliosta.

Ilmoittautuminen: Hae mukaa täällä.  Koulutukseen hakijat haastatellaan ja heihin ollaan yhteydessä Käpyn toimistolta jo ilmoittautumisajan puitteissa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.8.

Lisätietoa: Majoitus tapahtuu Varalan urheiluopistolla, pääsääntöisesti kahden hengen huoneissa, mutta tarvittaessa järjestämme myös yhden hengen huoneen mahdollista lisäomavastuumaksua vastaan. Jokainen voi halutessaan järjestää yöpymisen myös itsenäisesti (ei korvausta yhdistykseltä).

Järjestäjä: Käpy Lapsikuolemaperheet ry.

Kysy lisää: ulla.tuunanen@kapy.fi, 045-6524395 .

Tapahtuman tietosuojaseloste löytyy täältä. 

Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn. Lisätietoa turvallisemmasta tilasta esim. täältä.