Tanssi-liiketerapeuttinen voimauttava työpaja 21.11. Tampereella

Ilmoittautuminen 3.11. mennessä.

Tanssi-liiketerapeuttinen voimauttava työpaja lapsensa menettäneille vanhemmille. Päivään mahtuu mukaan maksimissaan 12 osallistujaa. Osallistujille päivä on ilmainen. Työpajan ohjaa tanssi-liiketerapeutti Asta Lehtimäki.

AJANKOHTA: su 21.11. klo 12 – 15.30
PAIKKA: Satakunnankatu 28 B, GL salonki, Tampere.

nainen nojaa palloon
Asta Lehtimäki

Työpajassaan tanssi-liiketerapeutti Asta Lehtimäki madaltaa kynnystä keho-mielen tutkiskeluun kunnioittavalla, mutta rennolla ja hauskalla otteella. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, erityisiä liiketaitoja tai urheilumieltä ei tarvita. Päivän teemana on: mitä keho kantaa mukanaan.

Työskentelyssä keskitytään oman itsen hahmottamiseen ja hyväksymiseen, kehon ja mielen yhteyden vahvistumiseen hyvinvoinnin edistämiseksi, kontaktin, kommunikaation ja vuorovaikutuksen tutkimiseen sekä omanarvontunnon vahvistumiseen.

Ilmoittautumiset 3.11. mennessä. Tämän jälkeen mukaan mahtuneille laitetaan infoa päivästä.

Ilmoittaudu tällä sähköisellä lomakkeella

Tekemällä ilmoittautumisen  annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri