Perheviikonloppu Virroilla
20.-22.9.2019

KÄPY ry:n syksyn perheviikonloppu järjestetään nuorisokeskus Marttisessa, Virroilla 20.-22.9.2019.
Hae mukaan syksyn perheviikonloppuun 11.8.2019 mennessä!

Perheviikonloppuun voi tulla yksin, kaksin tai lasten kanssa. Viikonloppu on tarkoitettu lapsen kuoleman kokeneille vanhemmille ja heidän alaikäisille lapsilleen. Aikuisten ohjelma rakentuu keskusteluille pienryhmissä, ryhmänohjaajina toimivat lapsensa menettäneet vanhemmat. Lauantain iltapäivän ryhmäkeskustelussa äidit ja isät ovat omissa ryhmissään.

Kouluikäisille lapsille ja nuorille järjestetään vertaistukiryhmiä, joissa käsitellään sisaruksen kuolemaa ja tunteita toiminnallisin menetelmin ammattilaisten ohjauksessa. Perheen alle 18-vuotiaat lapset voivat osallistua perheviikonloppuihin.
Alle kouluikäisille on järjestetty lastenhoito aikuisten ohjelman ajaksi, kuitenkin niin, että alle 1-vuotiaat ovat aina vanhempiensa seurassa.
Lisäksi ohjelmassa on mm. koko perheen muistohetki, yöllinen muistohetki aikuisille, sauna ja makkaranpaistoa. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista.
Perheviikonlopun omavastuu on KÄPY ry:n aikuisjäseniltä 30€, ei jäseniltä 40€ ja lapsilta (4-12v) 20€. Viikonloppu sisältää majoituksen ja täysihoidon.

Hakeminen
Hakulomakkeeseen on tärkeä kirjata ylös kaikki tarvittava tieto. Myös vapaaehtoiseksi perheviikonloppuun tulevat täyttävät hakulomakkeen. Kaikista kouluikäisistä lapsista on täytettävä oma henkilökohtainen esitietolomakkeensa. Lapset saattavat olla eri ryhmissä ja heitä ohjaavat eri ryhmänohjaajat, joten on tärkeää, että jokaisesta lapsesta kirjataan oma lomake.
Hakemuksen lopussa on tärkeää painaa “Lähetä vastaukset” -painiketta.

Osallistujien valinta
Ensimmäistä kertaa perheviikonloppuun hakevat perheet ovat etusijalla. Joka kolmas vuosi on välivuosi aiemmin perheviikonloppuihin osallistuneille. Mikäli hakemuksia tulee paljon, valinnoissa otetaan huomioon aiemmat osallistumiskerrat sekä mahdollisuus käyttää muita KÄPY ry:n palveluja. Kaikille hakulomakkeen lähettäneille perheille ilmoitetaan kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä, ovatko he tulleet valituiksi. Mukaan valitut saavat kattavan infon n. kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Vahvistaminen ja peruminen
Kun saat vahvistuksen siitä, että sinut on valittu perheviikonloppuun, saat samalla tiedon siitä, mihin mennessä sinun tulee vahvistaa osallistumisesi. Vahvistuksen jälkeen tehdyistä peruutuksista yhdistys perii peruutusmaksuna 40€, sairaustapauksia lukuun ottamatta. Peruutusmaksulla pystymme kattamaan osan kustannuksista, jotka syntyvät, kun leirikeskus veloittaa alkuperäisen osallistujamäärän mukaisen hinnan yhdistykseltä.

Muistathan painaa lomakkeen täytettyäsi LÄHETÄ-nappia!

Jokaiselle hakulomakkeen täyttäneelle lähetetään sähköpostitse vahvistus lomakkeen perille saapumisesta hakuajan jälkeen. Ilmoittaudu 11.8. mennessä. Mikäli et saa vahvistusta 18.8. mennessä, mutta olet lähettänyt lomakkeen, ota yhteyttä toimistolle puh. 045-6524395 tai tuki@kapy.fi.

Ilmoittautumislomake aikuisille

Ilmoittautumislomake vertaisryhmiin osallistuville, kouluikäisille lapsille