Perheviikonloppu Imatralla 17.-19.5. 2019

Hae mukaan 3.4. 2019 mennessä!

Paikka: Päivärannan kurssikeskus, Päivärannantie 7 55910 IMATRA, www.paivarantaan.fi

Perheviikonloppuun voi tulla yksin, kaksin tai lasten kanssa perhemuodosta riippumatta. Vertaistukiviikonloppu on tarkoitettu lapsen kuoleman kokeneille vanhemmille ja heidän alaikäisille lapsilleen.

Aikuisten ohjelma rakentuu keskusteluille pienryhmissä. Ryhmänohjaajina toimivat lapsensa menettäneet vanhemmat. Lauantain iltapäivän ryhmäkeskustelussa äidit ja isät ovat omissa ryhmissään.

Kouluikäisille lapsille ja nuorille järjestetään vertaistukiryhmiä, joissa käsitellään sisaruksen kuolemaa ja tunteita toiminnallisin menetelmin ammattilaisten ohjauksessa. Alle 18-vuotiaat perheen lapset voivat osallistua perheviikonloppuihin.
Alle kouluikäisille on järjestetty lastenhoito aikuisten ohjelman ajaksi, kuitenkin niin että alle 1-vuotiaat ovat aina vanhempiensa seurassa.
Lisäksi ohjelmassa on mm. koko perheen muistohetki, saunat ja makkaranpaistoa. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Perheviikonlopun omavastuu on aikuisilta 40€ ja lapsilta (4-12v) 20€. Viikonloppu sisältää majoituksen ja täysihoidon.

Hakeminen
Hakulomakkeeseen on tärkeä kirjata ylös kaikki tarvittava tieto. HUOM! myös vapaaehtoiseksi perheviikonloppuun tulevat täyttävät hakulomakkeen.

Kaikista kouluikäisistä lapsista on täytettävä oma henkilökohtainen esitietolomakkeensa erillisen linkin kautta. Lapset saattavat olla eri ryhmissä ja heitä ohjaavat eri ryhmänohjaajat, joten on tärkeää, että jokaisesta ryhmiin osallistuvasta lapsesta kirjataan oma lomake, jossa kaikki tiedot on täydellisinä.
Hakemusten lopussa on tärkeää painaa “Lähetä vastaukset” -painiketta.

Aikuisten hakulomake
Kouluikäisten lasten tiedot vertaisryhmiä varten

Osallistujien valinta
Ensimmäistä kertaa perheviikonloppuun hakevat ovat etusijalla. Joka kolmas vuosi on välivuosi aiemmin perheviikonloppuihin osallistuneille. Mikäli hakemuksia tulee paljon, valinnoissa otetaan huomioon aiemmat osallistumiskerrat sekä mahdollisuus käyttää muita KÄPY ry:n palveluja. Kaikille hakulomakkeen lähettäneille ilmoitetaan kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä, ovatko he tulleet valituiksi. Perheviikonloppuun valitut saavat kattavan osallistujainfon n. kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Vahvistaminen ja peruminen
Kun saat vahvistuksen siitä, että sinut on valittu perheviikonloppuun, saat samalla tiedon siitä, mihin mennessä sinun tulee vahvistaa osallistumisesi. Vahvistuksen jälkeen tehdyistä peruutuksista yhdistys perii peruutusmaksuna 40€, sairaustapauksia lukuun ottamatta. Peruutusmaksulla pystymme kattamaan osan kustannuksista, jotka syntyvät, kun kurssikeskus veloittaa alkuperäisen osallistujamäärän mukaisen hinnan yhdistykseltä.

Muistathan painaa lomakkeen täytettyäsi LÄHETÄ-nappia!

Jokaiselle hakulomakkeen täyttäneelle lähetetään sähköpostitse vahvistus lomakkeen perille saapumisesta hakuajan jälkeen. Mikäli et saa vahvistusta 10.4. mennessä,mutta olet lähettänyt lomakkeen, ota yhteyttä toimistolle puh. 045-6524395 tai tuki@kapy.fi.