Perheviikonloppu Eurajoella

Lähde mukaan perheviikonloppuun yksin, kaksin tai lasten kanssa perhemuodosta riippumatta. Perheviikonloppu on tarkoitettu lapsen kuoleman kokeneille vanhemmille ja heidän alaikäisille lapsilleen.

Pe 22.5. – su 24.5 järjestettävä viikonloppu sisältää majoituksen ja täysihoidon. Paikka on Eurajoen kristillinen opisto (Koulutie 4, 27100 Eurajoki).

Omavastuuhinnat:
Aikuinen KÄPY ry:n jäsen 30€/hlö 
Aikuinen ei jäsen 40€/hlö
Lapset (4-12v) 20€/hlö

Aikuisten ohjelma rakentuu keskusteluille pienryhmissä. Ryhmänohjaajina toimivat lapsensa menettäneet vanhemmat. Lauantain iltapäivän ryhmäkeskustelussa äidit ja isät ovat omissa ryhmissään.

Kouluikäisille lapsille ja nuorille järjestetään vertaistukiryhmiä, joissa käsitellään sisaruksen kuolemaa ja tunteita toiminnallisin menetelmin ammattilaisten ohjauksessa.  Alle kouluikäisille on järjestetty lastenhoito aikuisten ohjelman ajaksi, kuitenkin niin että alle 1-vuotiaat ovat aina vanhempiensa seurassa.
Lisäksi ohjelmassa on mm. koko perheen muistohetki, saunat ja makkaranpaistoa. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Ensimmäistä kertaa perheviikonloppuun hakevat ovat etusijalla. Joka kolmas vuosi on välivuosi aiemmin perheviikonloppuihin osallistuneille.

Hakulomakkeeseen on tärkeä kirjata ylös kaikki tarvittava tieto. Myös vapaaehtoiseksi perheviikonloppuun tulevat täyttävät hakulomakkeen. Kaikista kouluikäisistä lapsista on täytettävä oma henkilökohtainen esitietolomakkeensa. Lapset saattavat olla eri ryhmissä ja heitä ohjaavat eri ryhmänohjaajat, joten on tärkeää, että jokaisesta lapsesta kirjataan oma lomake, jossa kaikki tiedot on täydellisenä.

Hae mukaan 3.4. mennessä!

Aikuisten hakulomake

Kouluikäisen lapsen esitietolomake

KÄPY ry:n jäsen Ulla kertoo perheviikonlopuista:

Tapahtuman sijainti