Voimaa vertaisuudesta -miniloma aikuisille

Käpyläisillä on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus hakea mukaan Voimaa vertaisuudesta -minilomalle. Viiden vuorokauden loma toteutetaan kahtena viikonloppuna (2+3vrk).
Sama ryhmä lomailee molemmilla lomajaksoilla, keväällä pe 3.4. – su 5.4. sekä syksyllä to 3.9. – su 6.9. Koska ensimmäinen lomajakso on jo keväällä, hakuaika on nyt. Tämä loma sopii erityisesti isomman lapsen tai ainoan lapsen menettäneille, koska loma on tarkoitettu vain aikuisille.

Loma järjestetään tunnelmallisessa Kyyhkylän kartanossa, Mikkelissä (Kyyhkyläntie 6 A, 50700 Mikkeli). Lisätietoja lomapaikasta.

Voimaa vertaisuudesta -miniloma on tarkoitettu lapsensa menettäneille aikuisille.  Loman tavoitteena on tarjota mahdollisuus arjen irtiottoon ja vertaisseuraan. Lomaohjelmassa on luentoja ja ryhmäkeskusteluja sekä ohjattua liikuntaa ja muuta harrastetoimintaa. Ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Loma on Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n myöntämä ja järjestämä tuettu loma. Voit hakea lomalle mukaan, vaikka et olisi KÄPY ry:n jäsen. Tieto kohderyhmään kuulumisesta tulee ilmaista hakemuksen perusteluissa.

Minilomalle haetaan täyttämällä hakemus ensimmäiselle lomajaksolle.

Hae 3.1. mennessä! mtlh.fi

Tapahtuman sijainti