Meidän perheen lomat

7.7.-12.7. Meidän perheen loma Kuortaneella, Kuortaneen urheiluopistolla. Haku 7.4. mennessä.
13.-18.10. Meidän perheen loma Nastolassa, Liikuntakeskus Pajulahdessa. Haku 13.7. mennessä.

Vietä elämyksellinen loma oman perheen kanssa liikkuen, leväten ja luonnossa nauttien.

KÄPY ry:lle on myönnetty tälle vuodelle kaksi Meidän perheen lomaa. Kuortaneella lomaillaan kesällä ja Nastolassa syysloma-aikaan. Kummallekin lomalle mahtuu mukaan 10 perhettä. Sinun ei tarvitse olla KÄPY ry:n jäsen hakeaksesi tuettua lomaa.

Meidän perheen lomat ovat Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n järjestämiä tuettuja lomia, jotka on tarkoitettu kouluikäisten lasten perheille. Lomaohjelmassa on perheen yhteistä tekemistä, eri- ikäisille lapsille suunnattua ohjelmaa sekä lastenhoitoa 1-3 -vuotiaille lapsille neljänä päivänä loman aikana. Lomien tavoitteena on perheyhteyden vahvistuminen sekä perheen voimavarojen lisääntyminen virkistyksen, levon ja ryhmäkohtaisen ohjelman kautta. Pyrimme loman aikana järjestämään myös pari vertaishetkeä lapsensa menettäneille vanhemmille. Lomaohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista.

KUORTANEEN URHEILUOPISTO_ALUSTAVAT OHJELMAT 2019

LIIKUNTAKESKUS PAJULAHTI_ALUSTAVAT OHJELMAT 2019

Omavastuuosuus on aikuiselta ja 17-vuotta täyttäneiltä 20 €/vrk. Alle 17-vuotiailta lapsilta ei veloiteta omavastuuosuutta. Lomilla on täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa.

Lomaa haetaan MTLH:n kautta ja lomajärjestö myös päättää lomalle hyväksytyt.
Hakemuksesta tulee ilmetä loman kohderyhmään kuuluminen. Kertokaa siis hakemuksessa, että olette menettäneet lapsen. Lomavalinnat tehdään niiden perusteiden mukaan, jotka hakija on hakemuksellaan ilmoittanut lomatuen tarpeelleen. Mitä enemmän perusteluja, sitä paremmat mahdollisuudet saada lomatuki! Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja/tai sosiaalisin perustein. Ensikertalaiset ovat etusijalla.

HAE LOMALLE TÄSTÄ!