Lauluntekstien kirjoittamisen verkkotyöpaja tekstejä jo aiemmin kirjoittaneille 4. – 5.12.

Ilmoittautuminen 24.11. mennessä.

Tällä lauluntekstien kirjoittamisen JATKOKURSSILLA etsitään edelleen omaa tyyliä kirjoittajana ja tehdään harjoituksia. Työpaja on suunnattu lapsensa menettäneille vanhemmille tai lapsenlapsensa menettäneille isovanhemmille. Ryhmä ei ole vertaistuellinen, surukokemuksia ei jaeta muutoin kuin ehkä tuottamasi tekstin kautta.

Kurssilla syvennetään omaa tyyliä kirjoittajana, tehdään inspiroivia lyhyitä harjoituksia, tutustutaan tekstin muotoon ja koukkuihin. Lauluntekstin kirjoittaminen voi tukea muutakin kirjoittamisesi lajia. Peilaamme halutessasi omia jo kirjoittamiasi tekstejäsi ja jatkotyöstämme aloittamiasi. Kurssia vetää musiikkivalmentaja, laulaja-lauluntekijä Johanna Viksten. Kurssi sopii hyvin aiemmin Johannan työpajaan osallistuneille ja/tai sinulle, joka olet jo harrastanut kirjoittamista pidempään.

Paikka: Zoom verkkoalustalla. Tarvitset hyvän internet-yhteyden, tietokoneen webkameran ja mikrofonin. Osallistumislinkin saat hyvissä ajoin ennen tapahtumaa sähköpostiisi.

Ajankohta: lauantaina 4.12. ja sunnuntaina 5.12. kumpanakin päivänä klo 11-14. 

Omasta menetyksestäsi on hyvä olla kulunut vähintään 6kk. Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 4, mukaan voidaan ottaa maks. 10 osallistujaa. Ilmoittaudu vain jos voit olla mukana kumpanakin päivänä.

Ilmoittaudu mukaan 24.11. mennessä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tällä sähköisellä lomakkeella.

Antamasi tiedot tallennetaan KÄPY -Lapsikuolemaperheet ry: n käytössä olevaan tapahtumarekisteriin (Excel-tiedosto). Tietoja säilytetään kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan. Tietosuojaseloste – tapahtumarekisteri.