“Kertokaa se hänelle” -hyväntekeväisyyskonsertti 6.10.2019

Sunnuntaina 6.10. klo 15 järjestetään hyväntekeväisyyskonsertti KÄPY ry:n ja Pirkanmaan syöpäyhdistyksen hyväksi.

Tervetuloa Tenorissimon “Kertokaa se hänelle – Mauno Kuusiston jalanjäljillä ” -konserttiin Tampereen tuomiokirkkoon.

Konsertissa kuullaan mm. seuraavia kappaleita, Anniina, Heijastus, Kertokaa se hänelle, Mun kaunis kotimaani, Palaja Sorrentoon, Volgalaulu, Sunnuntai, Mä oksalla ylimällä, Leivästä enkelten  jne..

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 15€

Vuoden 2017 tammikuussa Tenorissimo konsertoi Tampereen Tuomiokirkossa täpötäydelle kirkolle. Konsertti oli kunnianosoitus Mauno Kuusiston elämäntyölle. Mauno Kuusisto (3.11.1917–29.8.2010) oli merkittävä suomalainen laulaja, joka monipuolisella ohjelmistollaan keräsi kuulijoita yli musiikillisten raja-aitojen ja toimi eri musiikkityylien välisenä sillanrakentajana. Kuusiston taiteilijaura oli yksi kaikkein pisimmistä, aina 1950- luvulta 1980- luvulle asti. Hänen hivelevän kaunis äänensä on syvällä suomalaisten tunnemuistoissa noilta ajoilta.
Tenorissimolta on myös ilmestynyt äänite ”Kertokaa se hänelle”, jolle on poimittu kauneimmat Mauno Kuusiston tunnetuksi tekemät laulut yhtenäiseksi kokoelmaksi. Suurin osa levyn lauluista on sovitettu kahden tenorin duoksi. Konsertissa on myynnissä tätä uutuuslevyä.