Hyvinvointia metsässä liikkuen ja rentoutuen 3.9. Seitsemisen kansallispuistossa

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu: lapsensa tai lapsenlapsensa menettäneet vanhemmat.

Paikka: Seitsemisen kansallispuisto (Pirkanmaa)

Aika: 3.9. klo 13-16

Ohjaaja:  Luontoretken ohjaa KTM, luonto- ja ympäristöneuvoja Leena Löf.

Ohjelma: Luontoretkellä kierretään Seitsemisen Soljasen helppokulkuisin suoluontopolku, jonka pituus on noin kaksi kilometriä. Matka etenee rauhallisesti, syksyistä luontoa havaoinnoiden ja rentouttavia ja virkistäviä luontoharjoitteita tehden. Tukikohdassamme Kirkas-Soljasen keittokatoksella voi rauhoittua mm. riippumatossa lepäillen tai nuotiotulesta nauttien.

Hinta: Luontoretki on osallistujille maksuton Käpy ry:lle lahjoitettujen varojen ansiosta. Kiitos lahjoituksista!

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan syyskuun työpajojen yhteisellä ilmoittautumislomakkeella täällä!

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.8.

Lisätietoa tapahtumasta: Syyskuussa vietetään kuolleiden lasten muistopäivää. Niihin aikoihin tarjoamme eri paikkakunnilla ja verkossa erilaisia luovia ja kehollisia menetelmiä asettua surun äärelle.Työpajat on suunnattu lapsensa menettäneille vanhemmille ja lapsenlapsensa menettäneille isovanhemmille.

Työpajat ovat osallistujille maksuttomia Työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen, ja ilmoittautuminen kaikkiin tapahtumiin päättyy 10.8.

Järjestäjä: Käpy ry

Kysy lisää: ulla.tuunanen@kapy.fi, 045-6524395 .

Tapahtuman tietosuojaseloste löytyy täältä. 

Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn.