Hyvinvointia metsässä liikkuen ja rentoutuen 3.9. Seitsemisen kansallispuistossa

Syyskuussa vietetään kuolleiden lasten muistopäivää. Niihin aikoihin tarjoamme eri paikkakunnilla ja verkossa erilaisia luovia ja kehollisia menetelmiä asettua surun äärelle.Työpajat on suunnattu lapsensa menettäneille vanhemmille ja lapsenlapsensa menettäneille isovanhemmille.

Työpajat ovat osallistujille maksuttomia Käpy ry:lle lahjoitettujen varojen ansiosta. Kiitos lahjoituksista! Työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen, ja ilmoittautuminen kaikkiin tapahtumiin päättyy 10.8.

Hyvinvointia metsässä liikkuen ja rentoutuen on luvassa Seitsemisen kansallispuistossa 3.9. klo 13-16. Luontoretken ohjaa KTM, luonto- ja ympäristöneuvoja Leena Löf. Luontoretkellä kierretään Seitsemisen Soljasen helppokulkuisin suoluontopolku, jonka pituus on noin kaksi kilometriä. Matka etenee rauhallisesti, syksyistä luontoa havaoinnoiden ja rentouttavia ja virkistäviä luontoharjoitteita tehden. Tukikohdassamme Kirkas-Soljasen keittokatoksella voi rauhoittua mm. riippumatossa lepäillen tai nuotiotulesta nauttien.

Ilmoittaudu mukaan 10.8. mennessä täällä.