Vauvan menettäneille suunnattu tapahtuma Baby Loss Awareness -viikolla 8.10.

Järjestämme kansaivälisen Baby Loss Awareness -viikon tiimoilta vertaistukeen, voimavaroihin ja jaksamiseen keskittyvän päivän. Tervetuloa mukaan. 

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu: kuolleena syntyneen lapsen ja vauvaikäisen lapsen menettäneille vanhemmille.

Paikka: Tampere, Varalan urheiluopisto. 

Aika: 8.10.2022 klo 10-20

Ohjelma: Päivän alussa on yhteinen osuus liittyen surevan voimavaroihin ja jaksamiseen. Päivän aikana muodostetaan omat vertaistukiryhmänsä kuolleena syntyneen lapsen vanhemmille, vauvaikäisen lapsen menettäneille vanhemmille sekä monikkolapsen menettäneille vanhemmille (yhteistyössä Suomen Monikkoperheet ry).

Vertaisryhmien jälkeen ilta jatkuu päivällisen ja vapaamuotoisen illanvieton merkeissä. Voit halutessasi majoittua Varalassa maksutta yhden yön tilaisuuden yhteydessä.

Hinta: Tilaisuuden omavastuuosuus on 10€. Ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen tapahtuneista peruuntumisista perimme omavastuumaksun. 

Ruokailu: Lounas sekä päiväkahvit Varalan urheiluopistolla, ilmoitathan erityisruokavaliosta.

Ilmoittautuminen:  Ilmoittaudu täällä. Mukaan mahtuu 30 henkilöä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 30.8.

Järjestäjä: Käpy Lapsikuolemaperheet ry, yhteistyössä Suomen Monikkoperheet ry.

Kysy lisää: ulla.tuunanen@kapy.fi, 045-6524395 .

Tapahtuman tietosuojaseloste löytyy täältä. 

Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn. Lisätietoa turvallisemmasta tilasta esim. täältä.