KÄPY ry:n perheviikonloppu 18.-20.5.2018

Oulu, Rokuan leirikeskus

tampere

Haku perheviikonloppuun 6.4.2018 mennessä!

Perheviikonloppuun voi tulla yksin, kaksin tai lasten kanssa. Leirit ovat lapsen kuoleman kokeneille vanhemmille ja heidän alaikäisille lapsilleen. Aikuisten ohjelma rakentuu keskusteluille pienryhmissä, ryhmänohjaajina toimivat lapsensa menettäneet vanhemmat. Lauantain iltapäivän ryhmäkeskustelussa äidit ja isät ovat omissa ryhmissään.

Kouluikäisille lapsille ja nuorille järjestetään vertaistukiryhmiä, joissa käsitellään sisaruksen kuolemaa ja tunteita toiminnallisin menetelmin ammattilaisten ohjauksessa.  Alle 18-vuotiaat perheen lapset voivat osallistua perheviikonloppuihin. Alle kouluikäisille on järjestetty lastenhoito aikuisten ohjelman ajaksi, kuitenkin niin että alle 1-vuotiaat ovat aina vanhempiensa seurassa. Lisäksi ohjelmassa on mm. koko perheen muistohetki, yöllinen muistohetki aikuisille, sauna ja makkaranpaistoa. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Rokuan perheviikonloppu toteutetaan saaduin lahjoitusvaroin, ja tämä leiri tarjotaan poikkeuksellisesti perheille ilman omavastuuosuutta. Leiri sisältää majoituksen ja täysihoidon leirin ajan.

Lisätietoja/ ilmoittautumiset:
Aikuisten ilmoittautuminen 6.4. mennessä
Lasten ilmoittautuminen 6.4. mennessä