Perheviikonloppu Porissa, kurssikeskus Silokalliossa 21.-23.9.2018

Haku syksyn perheviikonloppuun 1.8.2018 mennessä!

Perheviikonloppuun voi tulla yksin, kaksin tai lasten kanssa. Viikonloppu on suunnattu lapsen kuoleman kokeneille vanhemmille ja heidän alaikäisille lapsilleen.

Aikuisten ohjelma rakentuu keskusteluille pienryhmissä, ryhmänohjaajina toimivat lapsensa menettäneet vanhemmat. Lauantain iltapäivän ryhmäkeskustelussa äidit ja isät ovat omissa ryhmissään.
Kouluikäisille lapsille ja nuorille järjestetään vertaistukiryhmiä, joissa käsitellään sisaruksen kuolemaa ja tunteita toiminnallisin menetelmin ammattilaisten ohjauksessa. Alle 18-vuotiaat perheen lapset voivat osallistua perheviikonloppuihin. Alle kouluikäisille on järjestetty lastenhoito aikuisten ohjelman ajaksi, kuitenkin niin että alle 1-vuotiaat ovat aina vanhempiensa seurassa.
Lisäksi ohjelmassa on mm. koko perheen muistohetki, yöllinen muistohetki aikuisille, sauna ja makkaranpaistoa. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Perheviikonlopun omavastuu on aikuisilta 40€ ja lapsilta (4-12v) 20€. Viikonloppu sisältää majoituksen ja täysihoidon. Paikan osoite: Silokalliontie 160 29340 Kullaa.

Osallistujien valinta
Ensimmäistä kertaa perheviikonloppuun hakevat perheet ovat etusijalla. Joka kolmas vuosi on välivuosi aiemmin perheviikonloppuihin osallistuneille. Mikäli hakemuksia tulee paljon, valinnoissa otetaan huomioon aiemmat osallistumiskerrat sekä mahdollisuus käyttää muita KÄPY ry:n palveluja. Kaikille hakulomakkeen lähettäneille perheille ilmoitetaan kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä, ovatko he tulleet valituiksi. Leirille valitut saavat kattavan leiri-infon n. kaksi viikkoa ennen leiriä.

Hakeminen
Hakulomakkeeseen on tärkeä kirjata ylös kaikki tarvittava tieto, myös vapaaehtoiseksi perheviikonloppuun tulevat täyttävät hakulomakkeen. Kaikista kouluikäisistä lapsista on täytettävä oma henkilökohtainen esitietolomakkeensa. Lapset saattavat olla eri ryhmissä ja heitä ohjaavat eri ryhmänohjaajat, joten on tärkeää, että jokaisesta lapsesta kirjataan oma lomakke jossa kaikki tiedot täydellisenä.
Hakemuksen lopussa on tärkeää painaa ”Lähetä vastaukset” -painiketta. Mikäli et saa vahvistusta 10.8. mennessä,mutta olet lähettänyt lomakkeen, ota yhteyttä toimistolle puh. 045-6524395 tai tuki@kapy.fi.

Aikuisten hakulomake

Lasten hakulomake