KÄPY ry:n patikkaretki Seitsemisessä 11.-12.8.2018

KÄPY ry:n patikkaretki Seitsemisen kansallispuistossa la 11.8. – su 12.8.2018.
Paikka: Seitsemisen kansallispuisto, Länsi-Aure, Ylöjärvi.

Patikkaretkelle ovat lämpimästi tervetulleita kaikki lapsensa menettäneet vanhemmat lapsen iästä ja kuolinsyystä riippumatta. Retkellä patikoidaan keskitasoinen reitti, joten peruskunto riittää retkelle. Retken oppaana toimii KÄPY:n vapaaehtoinen ryhmänohjaaja.

Retkellä yövytään järven rannalla, erähenkisessä Pitkäjärven vuokratuvassa, joka on alkuperäisessä asussaan oleva vanha metsätyökämppä. Tuvan varustustaso on vaatimaton (ei sähköä, vesi kannetaan pihakaivosta, puucee). Tuvan yhteydessä on puulämmitteinen sauna.

Retki on maksuton. Muistathan ottaa mukaan omat ruuat ja makuupussisi. Jokainen vastaa itse matkastaan Seitsemiseen. Jos tulet julkisilla, voit ilmoittautuessasi tiedustella kimppakyydin mahdollisuutta.

Ilmoittautuminen päättyy ke 6.6. tai kun paikat on täytetty. Retkelle mahtuu rajallinen määrä osallistujia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Retken ohjaaja ottaa ilmoittautuneisiin yhteyttä ilmoittautumisajan jälkeen sähköpostitse ja kertoo lisätietoja retkestä. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätietoa kohteesta: Seitsemisen kansallispuisto  Pitkäjärven vuokratupa