2.-9.9. Miesten omakustanteinen vaellus Muotkatunturille.

Vaellus järjestetään Muotka tunturin maisemissa. Muotkatunturin erämaa sijaitsee Pohjois-Lapissa, Inarijärven länsipuolella.
Vaellukselle voivat osallistua lapsensa menettäneet isät, jotka omaavat eränkäynnin perustaidot. Vaellusta ohjaa kokenut opas Antti Kaipiainen, joka odottaa ryhmäläisiä sovitussa tapaamispaikassa  lauantaina 2.9..   Vaelluksen aikana yövytään omissa teltoissa ja kukin vastaa vaellusruuistaan itse, mutta ryhmän varmistuttua opas on yhteydessä lähtijöihin ja lähtijät saavat lisäinformaatiota niin matkoista, ruokailusta kuin yöpymisistä. Ryhmäkoko maks 10 henkilöä. Ilmoittautumisten mukaan otetaan lähtijät ensisijaisjärjestyksessä.
Matkojen järjestämisestä ja matkakustannuksista jokainen vastaa itse, mutta yhteistä lähtöä voidaan koordinoida, kun tiedetään tuleeko miehiä samoilta paikkakunnilta. Lapin Linjat bussi liikennöi kohtuuhinnalla, ja sillä pääsee pääkaunpunkiseudultakin Muotkatunturille. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä elokuun alussa. Ilmoittaudu 20.7. mennessä.