22.-24.9. Perheviikonloppu, Kotka

Perheviikonloput

KÄPY ry järjestää lapsensa menettäneille perheille perheviikonloppuja kaksi kertaa vuodessa, eri puolilla Suomea. Perheviikonloput mahdollistavat perheen yhdessäolon, surevien sisarusten tuen ja muihin lapsensa menettäneisiin vanhempiin tutustumisen. Perheviikonloppuihin voivat osallistua lapsensa menettäneet vanhemmat ja heidän alaikäiset lapsensa.

Perheviikonloppuun voi tulla yksin, kaksin tai lasten kanssa. Perheviikonloppujen ohjelma koostuu mm. pienryhmäkeskusteluista, teemaryhmäkeskusteluista (mm. äitien suru, isien suru, lapsen suru), perheen yhteisistä muistohetkistä ja yhdessäolosta. Alle kouluikäisille lapsille järjestetään lastenhoito vanhempien ohjelman ajaksi, ja kouluikäiset lapset ja nuoret voivat käsitellä sisaruksen kuolemaa ja sen aiheuttamia tunteita omissa vertaistukiryhmissään. Lisäksi ohjelmassa on mm. koko perheen muistohetki, yöllinen muistohetki aikuisille, sauna ja makkaranpaistoa. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista. Perheviikonloput järjestetään pääsääntöisesti leirikeskuksissa.

Perheviikonloppuihin haetaan määrättynä hakuajankohtana sähköisellä hakulomakkeella. Osallistujilta peritään omavastuu; 40€/aikuinen koko ajan täysihoito, 4-12 v lapset 20€/koko ajan täysihoito.

SYKSY 2017

Syksyn perheviikonloppu järjestetään Kotkassa, Ristiniemen leirikeskuksen tiloissa 22.-24.9.2017

Ilmoittautuminen perheviikonloppuun 7.8. mennessä.

Ilmoittaudu:Ilmoittautumiseen

Ilmoita jokaisesta kouluikäisestä lapsesta tiedot heidän omaa vertaisryhmää varten: Lasten/nuorten tiedot