KÄPY ry:n jäsenten kylpyläpäivä 3.3.2019

Haku kylpyläpäivään on auennut!

KÄPY ry haluaa muistaa jäseniään tarjoamalla kylpyläpäivän seitsemällä paikkakunnalla eri puolilla Suomea sunnuntaina 3.3.2019.

Kylpyläpäivä järjestetään samanaikaisesti Turun Caribiassa, Vantaan Flamingossa, Saimaan kylpylässä Lappeenrannassa, Nokian Edenissä, Vesileppiksessä Leppävirralla, Oulun Edenissä sekä Rovaniemellä SantaSportissa.

Kylpyläpäivä on tarkoitettu KÄPY ry:n jäsenille ja heidän samassa taloudessa asuville perheenjäsenille. Osallistua voi yksin, kaksin tai lasten kanssa.

Tarjoamme kylpylöissä kymmenelle KÄPY-perheelle lounaat ja kylpyläliput. Matkoistaan ja mahdollisista parkkimaksuista kukin huolehtii itse. Valitettavasti Vantaan Flamingossa emme voi tarjota lounasta, koska kylpylässä ei ole kunnollisia ravintolapalveluita. Muihin kylpylöihin kokoonnutaan ensin yhteisen lounaan merkeissä, jonka jälkeen perheet saavat viettää iltapäivää kylpylöiden allasosastoilla. Kylpyläpäivä toteutetaan erillisellä säätiörahoituksella.

Kuhunkin kylpylään voi osallistua 10 perhettä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä tammi-helmikuun vaihteessa sähköpostitse ja kerrotaan tarkempi info kylpyläpäivästä.

HUOM! Ilmoittautuminen kylpyläpäivään on sitova. Jos perut osallistumisesi 17.2. jälkeen, joudumme veloittamaan peruutusmaksua 30 €.

Jokaiseen kylpylään on oma hakemuksensa. Koko perhe ilmoittautuu samalla lomakkeella.

TURKU / HOLIDAY CLUB CARIBIA (Täynnä, varasijalle voi vielä ilmoittautua)

NOKIA / SCANDIC EDEN (Täynnä, varasijalle voi vielä ilmoittautua)

LEPPÄVIRTA / SPORT & SPA HOTEL VESILEPPIS

ROVANIEMI / SANTASPORT

VANTAA / FLAMINGO SPA (Täynnä, varasijalle voi vielä ilmoittautua)

OULU / BREAK SOKOS HOTEL EDEN  (Täynnä, varasijalle voi vielä ilmoittautua)

LAPPEENRANTA / HOLIDAY CLUB SAIMAA