Liity jäseneksi

Jäsenmaksun maksamalla tuet yhdistyksen toimintaa ja mahdollistat vertaistukitoiminnan järjestämisen eri puolilla Suomea.

KÄPY ry:n jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin edullisesti;

  • Perheviikonloput edulliseen omavastuuhintaan
  • Surukonferenssin hinnasta -50 %, www.surut.fi
  • Vapaaehtoisten koulutusten täyshoito edulliseen omavastuuhintaan

Lisäksi saat yhdistyksen sähköisen jäsenkirjeen kautta tietoa yhdistyksen toiminnasta neljä kertaa vuodessa sekä KÄPY -lehden joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. KÄPY -lehdessä on mm. vertaistukitarinoita ja tietoa yhdistyksen toiminnasta.

Isovanhemmat voivat liittyä joko henkilö/perhejäseniksi tai ystäväjäseniksi.

Liity täällä jäseneksi https://my.surveypal.com/Liityjaseneksi

Henkilöjäsen: 20€/vuosi.Voit ilmoittaa yhden aikuisen tiedot jäsenlomakkeessa.

Perhejäsen: 35€/vuosi. Jäsenrekisteriin merkitään perheen aikuisten yhteystiedot.

Ainaisjäsen: 250€/vuosi Liittyessäsi ainaisjäseneksi, maksat jäsenmaksun vain yhden kerran. Tämä on pitkällä tähtäimellä edullisempi vaihtoehto kuin henkilö- tai perhejäsenyys. Ainaisjäsenyys vastaa perhejäsenyyttä, eli koko perhe voi osallistua tapahtumiin edullisella omavastuuhinnalla.

Kaikille henkilö-, perhe- ja ainaisjäseneksi liittyneille lähetetään yhdistyksen kirjallista tukimateriaalia.

Kannatusjäsenyydet:

Ystäväjäsen: 25€/vuosi.Ystäväjäseneksi voivat liittyä mm. läheiset, ammattilaiset ja kaikki muut jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa jäsenyydellään. Ystäväjäsenet saavat yhdistyksen jäsenkirjeen normaalisti sekä KÄPY -lehden joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, ellei jäsenhakemuksen yhteydessä ole kielletty niiden lähettämistä.

Yhteisöjäsen: Omavalintainen summa. Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä yhteisöjäseneksi halutessaan tukea yhdistyksen toimintaa. Yhteisöjäsenet saavat sähköisen kirjeen vuoden lopussa, jossa kerrotaan vuoden aikana toteutetuista tukitoiminnoista. Yhteisöjäsenet saavat myös yhdistyksen sähköisen jäsenkirjeen ja lehden, mikäli niiden lähettämistä ei kielletä jäsenhakemuksen täyttämisen yhteydessä.

———————-

Jäsenlomakkeet käsitellään 2 viikon kuluessa.
Jäsenkirje ilmestyy sähköisenä, muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi. Lähetämme paperisen kirjeen vain niille, joilla ei ole sähköpostia käytössä. Postittamisesta säästyneet rahat käytämme perheiden tukemiseen.

tietosuojaseloste 2013 KÄPY ry